Incompany Workshops voor Funderingsproblematiek

We merken dat er binnen organisaties en bedrijven een groeiende behoefte is aan informatie en kennis over funderingsproblematiek. Het Kennis Centrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF) biedt op maat gemaakte workshops aan om uw team volledig bij te praten en te informeren over deze belangrijke kwestie. Onze workshops worden specifiek afgestemd op de behoeften van uw bedrijf of organisatie.

Wat bieden wij?

  • Diepgaande kennis: Onze experts delen de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van funderingsproblematiek, waaronder houten palen, ondiepe funderingen en bodemdaling.
  • Praktische handvatten: We bieden praktische tips en strategie├źn om funderingsproblemen effectief aan te pakken.
  • Interactieve sessies: Onze workshops zijn interactief en bieden ruimte voor vragen en discussies, zodat uw team de informatie direct kan toepassen in de praktijk.
  • Op maat gemaakt: Elke workshop wordt aangepast aan de specifieke behoeften en context van uw organisatie, zodat de inhoud relevant en toepasbaar is.

Interesse of Vragen?

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van educatie? Neem gerust contact met ons op. Wij staan klaar om samen met u te kijken naar de mogelijkheden en een workshop op maat voor uw organisatie te ontwikkelen. Investeren in kennis en educatie over funderingsproblematiek is een stap richting duurzame en stabiele oplossingen. Laat KCAF u helpen bij het versterken van uw team met de juiste kennis en vaardigheden.

Reguliere PAO cursus

Natuurlijk kunt u ook aansluiten bij de reguliere PAO cursus funderingsproblematiek. Handig bij een kleiner aantal deelnemers vanuit uw bedrijf.

Contactinformatie

Ir. Frank van Lier
Directeur KCAF
f.vanlier@kcaf.nl

2024-06-10T06:53:46+01:005, juni, 2024|Educatie|