Het KCAF verhuist naar een gloednieuw kantoor in Utrecht!

Na 11 jaar gevestigd te zijn geweest in Nieuwegein, zijn we verheugd te kunnen aankondigen dat het Kennis Centrum Aanpak Funderingsproblematiek (KCAF) zal verhuizen naar een nieuw en modern kantoor in Utrecht! Vanaf heden is ons nieuwe adres Rijnzathe 4, 3454 PV Utrecht.

Het KCAF heeft zich de afgelopen 11 jaar ontwikkeld van een belangenorganisatie naar een professioneel bureau. Deze verhuizing markeert een belangrijke mijlpaal in onze groei en stelt ons in staat om onze professionalisering verder voort te zetten. Het nieuwe kantoor bevindt zich op een bedrijvenpark en biedt ons de ruimte en faciliteiten om ons team en onze dienstverlening verder uit te breiden.

We zijn dankbaar voor de steun en het vertrouwen dat we de afgelopen jaren van onze relaties en partners hebben gekregen en we kijken ernaar uit om onze samenwerkingen in deze nieuwe omgeving voort te zetten.
Houd onze website en sociale media in de gaten voor updates en aankondigingen over evenementen en bijeenkomsten op onze nieuwe locatie.

We hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in ons nieuwe kantoor in Utrecht!

📍 Nieuw adres:
KCAF
Rijnzathe 4
3454 PV Utrecht

2023-04-25T17:53:39+01:0025, april, 2023|Algemeen, Bestuur en directie|