KCAF helpt Wetland Wonen met het verduurzamen van 144 woningen in Genemuiden

Wetland Wonen wil 144 woningen in de wijk Binnenlanden-West te Genemuiden verbeteren en verduurzamen. Het plan dat hiervoor klaar lag is de afgelopen maanden aangepast met de uitkomsten van het strategisch uitgevoerde funderingsonderzoek. Dit funderingsonderzoek is uitgevoerd in zogenaamde HotSpot gebieden dieĀ  volgde uit een analyses van de FunderMaps applicatie, een applicatie dat ingezet is als Asset Management Tool voor de funderingen maar ook ook op basis van onderzoeks- en meetgegevens inzicht geeft in panden met een verhoogd risico.

Voor een deel van de panden staat funderingsherstel of sloop nieuwbouw in de planning, een ander deel wordt gemonitord met Code Oranje 2.0.

Het KCAF helpt als onafhankelijk organisatie Wetland Wonen met het gericht inzetten van onderzoek, het zoeken van de juiste partijen voor onderzoek & metingen en het maken van risico analyses. In deze nieuwsbrief van Wetland Wonen geeft Dick de Jong, directeur KCAF, een toelichting op het meetproject Code Oranje 2.0 in Genemuiden.

Lees nieuwsbrief hier

 

2021-10-22T08:39:27+01:0022, oktober, 2021|Geen categorie|